Skip to main content

Oude Hesselink voor snel en vakkundig schilderwerk

Schildersbedrijf A.M. Oude Hesselink is een familiebedrijf, waarin een goede sfeer met vriendelijk, betrouwbaar, humoristisch en loyaal vakpersoneel voorop staat. Het jongste personeelslid werkt alweer 15 jaar bij het bedrijf, waar alle personeelsleden constant (bij)geschoold worden in de laatste technieken in het schildersvak.

In 1985 zijn Fons en Gerdy Oude Hesselink als eenmanszaak begonnen met het schildersbedrijf. Zoon Jurian werkte vrijwel vanaf het begin al mee in het bedrijf waardoor de eenmanszaak na verloop van tijd een VOF werd. Het bedrijf groeide en bloeide door hoog kwalitatief schilderwerk dat uitgevoerd werd door een vast aantal personeelsleden waarvan er nu nog een aantal in dienst zijn.

Tegenwoordig staan Jurian en Marloes oude Hesselink aan het hoofd van het schildersbedrijf. Marloes verzorgt het administratieve deel van de werkzaamheden terwijl Jurian zich samen met zijn personeel volledig richt op waar zijn hart ligt, namelijk: het schilderwerk voor de klant naar hun wens uitvoeren.

Schildersbedrijf A.M. Oude Hesselink is naast schilderwerken ook gespecialiseerd in een totaal glaspakket, allerlei soorten wandafwerking en onderhoud voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ook voor het spuiten van wanden en plafonds op locatie kunt u bij ons terecht.

Hét adres voor professioneel materiaal en advies op maat voor uw schildersklus!


Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Schildersbedrijf A.M. Oude Hesselink
Postweg 22
7597 KD Saasveld

Telefoon 074 349 44 78
Mobiel 06 126 098 45
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit: